IMPRESSZUM

Üzemeltető

A Maxatent Kft weboldalát (www.maxatent.hu, a továbbiakban: weboldal)

Maxatent Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 7694 Hosszúhetény, Morolo utca 44/C.

Adószám: 23692989-2-02

Cégjegyzékszám: 02 09 078192

Email: info[kukac]maxatent.hu)

működteti.

Webdesign

Weboldal felépítését és arculatát tervezte:


Like Vital Kft.
brandkatapult.hu

+36 20-399-4436

hello@likevital.hu

 

 

Tárhelyszolgáltató

Tárhelyszolgáltató


Tárhely.Eu Kft.

+36 1 789-2-789

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14

tarhely.eu

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat:

 

Tartalom felhasználása

A maxatent.hu honlapon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a  maxatent.hu tulajdonosa (továbbiakban: Jogtulajdonos).

 

A weboldal egészének vagy egyes részeinek (szöveg, fotók stb.) bármilyen módon történő felhasználását, reprodukálását, átdolgozását, terjesztését, többszörözését, tárolását, nyilvános fórumon történő előadását a Jogtulajdonos megtiltja, és ha tudomására jut ilyen illetéktelen felhasználás, megkezdett naponként és felhasznált elemenként 15 000 Ft felhasználási díj megfizetése ellenében engedélyezi. A felhasználás szándékát, tényét, időtartamát, módját, mértékét felhasználó köteles a Jogtulajdonos felé írásban jelezni. Az írásban történő bejelentés elmulasztása nem mentesíti a felhasználót a fenti összeg megfizetése alól.

 

A felhasználási díjról Jogtulajdonos a felhasználás időtartama alatt minden hónap utolsó munkanapján átutalásos számlát állít ki, melynek teljesítési határideje a számla kiállítását követő 8. munkanap.

 

Amennyiben a felhasznált tartalmat a felhasználó más számára ellenszolgáltatás fejében teszi hozzáférhetővé, úgy a felhasználó az ebből származó vagyoni előnyt köteles Jogtulajdonos számára átengedni.

 

A fentiektől eltérni kizárólag a Jogtulajdonos és a felhasználó előzetes írásbeli megállapodása alapján lehet.

 

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

 

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

 

A Weboldalon található külső hivatkozások (a maxatent.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a honlap üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a honlap üzemeltetője törli, vagy módosítja.

X